Om oss

Ved Kiropraktorklinikken har vi som visjon å gi flest mulig av våre pasienter bedre livskvalitet gjennom en friskere og mer aktiv hverdag.  Kiropraktorers 5-6 årige utdannelse på universitetsnivå gir oss kompetanse innen diagnostisering og behandling av nerve-, ledd- og muskellidelser. Vi behandler mennesker i alle aldre. Du kan oppsøke oss direkte eller etter henvisning. I begge tilfeller får du trygderefusjon.

Tønsberg Kiropraktorklinikk er en av avdelingene på Tønsberg Medisinske Senter AS.  På Tønsberg Kiropraktorklinikk er det tre autoriserte kiropraktorer og en fysioterapeut  Vi har sekretær i resepsjonen, som er betjent alle hverdager fra 8-15. Tønsberg Kiropraktorklinikk er åpen alle hverdager hele året.

Vi har pasienter fra hele Vestfold. Flest pasienter er det fra Tønsberg og de nærmeste kommunene; Nøtterøy, Tjøme, Sandefjord og Horten. Om sommeren har vi mange ferierende gjester i området som oppsøker hjelp på klinikken, ofte med anbefaling fra kolleger på sine hjemsteder.

Kiropraktorene har 5-6 års fulltid høyskole/ universitetsutdannelse og offentlig autorisasjon og er medlemmer av Norsk Kiropraktorforening.
Vi forsøker å se helsesituasjonen din i et helhetlig perspektiv for å hjelpe deg til å oppnå best mulig livskvalitet gjennom en friskere og mer aktiv hverdag. Behandling foretas på bakgrunn av grundig undersøkelse, og rettes så langt det er mulig mot årsaken til plagene. Vi anvender hovedsakelig hendene i selve behandlingen og bruker en rekke metoder og – teknikker for å gjenopprette normal funksjon i ledd, muskler, bindevev og nervesystem: spesifikk leddbehandling, tøyninger, triggerpunktbehandling, massasje, nevrologiske teknikker, stabiliserende trening og rehabilitering. Vi gir deg god informasjon og vektlegger hva du kan gjøre selv inkl. rehabilitering og rask tilbakeføring til normal aktivitet.

Vi rekvirerer billeddiagnostisk undersøkelse og skriver sykmelding dersom det er nødvendig. Vi kan henvise deg til annet helsepersonell dersom det er hensiktsmessig. Vi er en del av et stort tverrfaglig miljø på Tønsberg Medisinske Senter. Vi tilstreber å jobbe målrettet og effektivt. Dersom du har plager som bør behandles raskt, kan vi normalt tilby deg undersøkelse og oppstart av behandling i løpet av noen få dager eller samme dag hvis mulig.

Vi ønsker at du skal oppleve positive service og helsetjenester med høy kvalitet.  Hos kiropraktorene kan vi normalt tilby time samme dag eller dagen etter dersom du har en tilstand som gjør at du bør ha hjelp raskt. Vi har fleksibel timebok og kan utvide tiden som settes av til deg dersom det er behov for det. Dersom du vet det er behov for ekstra tid er det fint om du ringer oss på forhånd.

Øyvind Nilsson

Kiropraktor Øyvind Nilsson studerte ved Universitetet i Oslo og ved AECC University College of Chiropraktic i England. Han er født og oppvokst i Tønsberg, og har drevet egen praksis i Tønsberg fra 1993. Han har bred erfaring og kompetanse innen muskel-skjelett helse. Øyvind var med i den tverrfaglige gruppen som stiftet Tønsberg Medisinske Senter i 2001.  Han har ved siden av fulltidspraksis også hatt mange ulike verv i kiropraktorforeningen. Han har også bidratt en del på forskningsarenaen og har vunnet flere priser for forskningsarbeider. Han har allsidig erfaring innenfor mange ulike idretter. Øyvind fullførte i 2018 mastergradsutdanning i ultralyd diagnostikk av muskelskjelett systemet ved Universitetet i Bournmouth i England. Han utfører denne type undersøkelser av bevegelsesapparatet på Tønsberg Kiropraktorklinikk som et suplement til vanlig kiropraktor praksis. Bestill time hos Kiropraktor Øyvind Nilsson

Linda Göransdotter

Kiropraktor Linda Göransdotter Ohren startet å arbeide ved Tønsberg Kiropraktorklinikk etter fullført mastergradsutdannelse ved AECC University College i England i 2001. Linda har bred kompetanse innen allmennkiropraktikk og tverrfaglig praksis fra over 20 år i praksis ved Tønsberg Medisinske Senter. Linda har alltid vært spesielt interessert i vurdering, behandling og forebygging av plager hos gravide, spedbarn, barn og ungdom. Lindas lidenskap for dette fagområdet og hennes søken etter videre kompetanse banet vei for en videreutdanning med en mastergrad innen muskel-og skjeletthelse i pediatri. Hun mottok spesialistgodkjennelse i barne- og ungdomskiropraktikk i regi av Norsk kiropraktorforening i 2019.

Linda er opptatt av faglig kompetanse og søker stadig ny kunnskap fra kurs og videreutdanning. Sammen med sitt glødende engasjement og med den kliniske erfaring hun har utviklet gjennom årene, har Linda et stort ønske om å hjelpe voksne og barn i alle aldere til en bedre muskel- og skjeletthelse. Hun er svært opptatt av at de som oppsøker henne skal føle seg godt ivaretatt, da både store og små problemstillinger kan påvirke livskvaliteten. Linda har også et stort interesse av funksjonell trening og har jobbet som treningsinstruktør ved forskjellige treningssentre i inn- og utland i over tredve år.

Linda driver barnekiropraktoren.no sammen med sin spesialistgruppe. Her finner du mye nyttig informasjon, tips og råd, samt e-bøker til deg som forelder.

Bestill time hos Kiropraktor Linda Göransdotter Ohren

Thomas Solberg

Kiropraktor Thomas Solberg er daglig leder ved Tønsberg Kiropraktorklinikk AS. Thomas har Mastergrad i Klinisk Biomekanikk fra Syddansk Universitet i Odense, og var uteksaminert kiropraktor i 2006. Da startet han å arbeide ved Tønsberg Kiropraktorklinikk. Thomas betjener Tønsberg Kiropraktorklinikks filial i Stokke, men har hoveddelen av arbeidstiden sin i Tønsberg. Thomas Solberg har fra tidligere flere års erfaring fra akuttmedisinske avdelinger på Ullevål Universitetssykehus og Sykehuset i Vestfold, hvor han arbeidet som sykepleier.

Thomas har variert bakgrunn innen forskjellige idretter. Han er også trener for et guttelag i fotball.

Bestill time hos Kiropraktor Thomas Soberg i STOKKE

Bestill time hos Kiropraktor Thomas Solberg i TØNSBERG

Morten Andersen

Fysioterapeut Morten Andersen har jobbet på Tønsberg Kiropraktorklinikk siden 2020.

Morten Andersen har erfaring fra offentlig- og privat virksomhet. Dette omfatter blant annet generell fysioterapibehandling, rehabilitering, eldre, postoperativ oppfølging og gruppetrening. Morten er opptatt av helhetlig tilnærming og ønsker å oppnå selvmestring hos sine pasienter. Han har spesiell interesse for idrett og idrettskader, har grundig kursing i idrettsmedisin og er behandler for Idrettens skadetelefon. I tillegg har han Master i Fysioterapi fra OsloMet.

Morten tar i mot pasienter med og uten henvisning og behandlingsforsikring. Bestill time hos Fysioterapeut Morten Andersen