Du er her: Hjem / Om oss

Ved Kiropraktorklinikken har vi som visjon å gi flest mulig av våre pasienter bedre livskvalitet gjennom en friskere og mer aktiv hverdag.  Kiropraktorers 5-6 årige utdannelse på universitetsnivå gir oss kompetanse innen diagnostisering og behandling av nerve-, ledd- og muskellidelser. Vi behandler mennesker i alle aldre. Du kan oppsøke oss direkte eller etter henvisning. I begge tilfeller får du trygderefusjon.

Tønsberg Kiropraktorklinikk er en av avdelingene på Tønsberg Medisinske Senter AS.  På Tønsberg Kiropraktorklinikk er det 4 autoriserte kiropraktorer og en fysioterapeut  Vi har sekretær i resepsjonen, som er betjent alle hverdager fra 07:45 til 14.45. Tønsberg Kiropraktorklinikk er åpen alle hverdager hele året.

Vi har pasienter fra hele Vestfold. Flest pasienter er det fra Tønsberg og de nærmeste kommunene; Nøtterøy, Tjøme, Stokke, Re, Horten og Andebu. Om sommeren har vi mange ferierende gjester i området som oppsøker hjelp på klinikken, ofte med anbefaling fra kolleger på sine hjemsteder.  

Kiropraktorene har 5-6 års fulltid høyskole/ universitetsutdannelse og offentlig autorisasjon og er medlemmer av Norsk Kiropraktorforening.
Vi forsøker å se helsesituasjonen din i et helhetlig perspektiv for å hjelpe deg til å oppnå best mulig livskvalitet gjennom en friskere og mer aktiv hverdag. Behandling foretas på bakgrunn av grundig undersøkelse, og rettes så langt det er mulig mot årsaken til plagene. Vi anvender hovedsakelig hendene i selve behandlingen og bruker en rekke metoder og - teknikker for å gjenopprette normal funksjon i ledd, muskler, bindevev og nervesystem: spesifikk leddbehandling, tøyninger, triggerpunktbehandling, massasje, nevrologiske teknikker, stabiliserende trening og rehabilitering. Vi gir deg god informasjon og vektlegger hva du kan gjøre selv inkl. rehabilitering og rask tilbakeføring til normal aktivitet.

Vi rekvirerer billeddiagnostisk undersøkelse og skriver sykmelding dersom det er nødvendig. Vi kan henvise deg til annet helsepersonell dersom det er hensiktsmessig. Vi er en del av et stort tverrfaglig miljø på Tønsberg Medisinske Senter. Vi tilstreber å jobbe målrettet og effektivt. Dersom du har plager som bør behandles raskt, kan vi normalt tilby deg undersøkelse og oppstart av behandling i løpet av noen få dager eller samme dag hvis mulig.

Vi ønsker at du skal oppleve positive service og helsetjenester med høy kvalitet.  Hos kiropraktorene kan vi normalt tilby time samme dag eller dagen etter dersom du har en tilstand som gjør at du bør ha hjelp raskt. Vi har fleksibel timebok og kan utvide tiden som settes av til deg dersom det er behov for det. Dersom du vet det er behov for ekstra tid er det fint om du ringer oss på forhånd.

Tønsberg Kiropraktorklinikk AS • Tel 33376333/330 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Besøksadresse: Kilengaten 18 3117 Tønsberg