Du er her: Hjem / Bedrift

Mange bedrifter ser idag fordelene ved å prioritere sine ansattes helse for å øke trivselen på arbeidsplassen, øke produktiviteten og redusere sykefraværet.Tønsberg Kiropraktorklinikk AS ønsker delta aktivt med forebyggende tiltak og effektiv tilrettelegging som vil forbedre arbeidsevnen og trivselen i din bedrift.

SYKEFRAVÆR
Sykefraværet utgjør en stor kostnad for norske bedrifter. Nye tall fra SINTEF viser at en arbeidstaker med en ukes sykefravær koster en bedrift i snitt 13 000 kroner. Det betyr 2600 kroner per dag.

BESPARING
Det er med andre ord mye å spare på forebyggende tiltak på arbeidsplassen. Kiropraktorbehandling kommer meget godt ut i en fersk studie som ser på arbeidsrelaterte ryggplager. Forskning viser at rask tilgang til undersøkelse og behandling for personer med akutte og subakutte ryggsmerter reduserer sykefraværet med 35%.

For både NAV og arbeidsgivere er det verdt å merke seg at en gjennomsnittlig behandlingsserie hos kiropraktor koster mindre en en fraværsdag. Erfaring fra forsøk gjort i Danmark viser at bedrifter som tilbyr kiropraktor, fysioterapeut og massør til sine ansatte har dekket in disse kostnadene i løpet av seks måneder.

TØNSBERG KIROPRAKTORKLINIKK
En bedriftavtale med Tønsberg Kiropraktorklinikk legger vekt på funksjon og arbeidsevne. Kiropraktoren vil kartlegge den enkelte ansattes nerve-, muskel- og skjelettrelaterte plager og skreddersy enkle og tilpassede tiltak. Det har vist seg særlig effektivt å kombinere manuell behandling med kommunikasjon, veiledning og tilrettelegging for å fungere best mulig på jobb, og fokus på psykososiale problemstillinger, i forhold til arbeidsrelaterte ryggplager. Målsetningen er å redusere sykefraværet samt øke arbeidskapasiteten og trivselen.

TØNSBERG KIROPRAKTORKLINIKK KAN TILBY DIN BEDRIFT

• Tett samarbeid med den ansatte, bedriften og personalansvarlig.
• Kunnskap om bedriften med bedriftbesøk og orientering på arbeidsplassen
inkludert ergonomisk kartlegging av arbeidsplassen.
• Garantert rask konsultasjon som innbefatter undersøkelse og eventuellt
behandling hos en av våre tre kiropraktorer. Ved akutte tilstander kan vi garantere time på dagen eller påfølgende arbeidsdag.
• Forebyggende vedlikeholdsbehandling med jevnlige funksjonsundersøkelser for å oppdage og lokalisere funksjonsfeil før symptomene oppstår.
• Treningsveiledning og rehabilitering.
• Vi har også fysioterapeut med lang erfaring innen treningsveiledning og rehabilitering.
• Bedriftsforedrag.
• Vi tilbyr også massasje og trykkbølgebehandling.

Tønsberg Kiropraktorklinikk AS • Tel 33376333/330 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Besøksadresse: Kilengaten 18 3117 Tønsberg