Du er her: Hjem / Om oss / Personell

Personell

Øyvind Nilsson

Øyvind Nilsson

Kiropraktor Øyvind Nilsson studerte ved Universitetet i Oslo og ved AECC University College of Chiropraktic i England. Han er født og oppvokst i Tønsberg, og har drevet egen praksis i Tønsberg fra 1993. Han har bred erfaring og kompetanse innen muskel-skjelett helse. Øyvind var med i den tverrfaglige gruppen som stiftet Tønsberg Medisinske Senter.  Han har ved siden av fulltidspraksis også hatt mange ulike verv i kiropraktorforeningen og har vunnet flere priser for forskningsarbeider. Han har allsidig erfaring innenfor mange ulike idretter. Øyvind har også fullført sin mastergradsutdanning juni 2018, i ultralyd diagnostikk ved Universitetet i Bournmouth i England. Han utfører denne type undersøkelser av bevegelsesapparatet på Tønsberg Kiropraktorklinikk.

Linda Göransdotter

Linda Göransdotter

Kiropraktor Linda Göransdotter Ohren er fra Sverige og startet å arbeide ved Tønsberg Kiropraktorklinikk i turnustjeneste i 2001 etter fullført mastergradsutdannelse ved AECC University College i England. Linda har spesiell interesse og kompetanse innen kiropraktisk behandling av gravide og barn. Hun har også videreutdannet seg med Mastergrad innen muskel-og skjelett helse for barn og unge, og går nå spesialistforløpet i regi av  Norsk forening for barnekiropraktikk. Hun har også god erfaring og forståelse for funksjonell trening og er treningsinstruktør på Level treningssenter.

Thomas Solberg

Thomas Solberg

Kiropraktor Thomas Solberg er daglig leder ved Tønsberg Kiropraktorklinikk AS. Thomas har Mastergrad i Klinisk Biomekanikk fra Syddansk Universitet i Odense, og var uteksaminert kiropraktor i 2006. Da startet han å arbeide ved Tønsberg Kiropraktorklinikk. Thomas betjener Tønsberg Kiropraktorklinikks filial i Stokke, men har hoveddelen av arbeidstiden sin i Tønsberg. Thomas Solberg har fra tidligere flere års erfaring fra akuttmedisinske avdelinger på Ullevål Universitetssykehus og Sykehuset i Vestfold, hvor han arbeidet som sykepleier.

Thomas har variert bakgrunn innen forskjellige idretter. Han er også trener for et guttelag i fotball.

Lars Morten Eid

Lars Morten Eid

Lars Morten Eid var ferdig utdannet kiropraktor ved AECC University College i 2013, og har siden dette arbeidet i klinikker i Sandefjord og Larvik. Ut over alminnelig virke som kiropraktor har Lars opparbeidet seg spesielt god kompetanse innen rehabilitering med en rekke etterutdanningskurs.

Elisabeth Trille Staubo

Elisabeth Trille Staubo

Fysioterapeut Elisabeth Trille Staubo har 30 års  fysioterapierfaring fra inn- og utland. Dette omfatter blant annet:

  • Generell fysioterapibehandling
  • Kurs i Kinesiotape
  • Trykkbølgebehandling
  • Idrettsspesifikk behandling
  • Over 15 års erfaring med gruppetrening etter Mensendieck-metoden
  • Autorisert ridefysioterapeut MNFF

Fysioterapeuten har kort ventetid. Hun driver privat og uten driftstilskudd.

Susanne Aaserud

Susanne Aaserud

Susanne Aaserud er utdannet på universitetet i Oslo innen økonomi og helseadministrasjon. Fra september 2009 har hun vært ansatt som klinikkoordinator på Tønsberg Kiropraktorklinikk. Susanne arbeider 80% i klinikken.

Tønsberg Kiropraktorklinikk AS • Tel 33376333/330 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Besøksadresse: Kilengaten 18 3117 Tønsberg