Du er her: Hjem / Behandling / Diagnostisk ultralyd

Diagnostisk ultralyd

En ultralydundersøkelse er en bilde diagnostisk undersøkelse som er svært pasientvennlig og uten strålebelastning. Den gir, sammen med en god klinisk undersøkelse, muligheten til å stille en mer nøyaktig diagnose ved en rekke tilstander i muskel skjelett systemet. 

 Kiropraktor Øyvind Nilsson utfører denne type undersøkelser av bevegelses apparatet på Tønsberg Kiropraktorklinikk. Han er godt i gang med 3. året på en 3årig mastergradsutdanning i ultralyd diagnostikk ved Universitetet i Bournemouth i England. Han har bestått alle praktiske eksamener. Nå er det bare fullføringen av Mastergradsoppgaven som omhandler kvalitetssikring av ultralyd diagnostikk som gjenstår. Undersøkelsen er spesielt egnet for å undersøke lidelser i armer og ben herunder hender, føtter, knær, albuer og skuldre med respektive sener, muskler, leddbånd, slimposer og annet bløtvev. Dersom ultralyd ikke er egnet til å fremstille gode bilder henvises det til andre typer bildediagnostiske undersøkelser ved behov.

 

 

Tønsberg Kiropraktorklinikk AS • Tel 33376333/330 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Besøksadresse: Kilengaten 18 3117 Tønsberg