Du er her: Hjem / Aktuelt / Mor og Barn trening

Mor og Barn trening

Hvor: Vestfold Yoga Senter, på Tønsberg Medisinske Senter (1. etasje)

Når: Onsdager kl. 12.30-13.30 over 6 uker.

Oppstart: Onsdag 6/9

Max deltagere: 6

Pris: 1200kr (betales første dagen i vår resepsjon Tønsberg Kiropraktorklinikk)

Påmelding: Tønsberg Kiropraktorklinikk senest mandag 4/9. Tlf. 333 76 333

Etter svangerskap og fødsel er det mange som trenger litt hjelp for å komme igang med trening igjen. I den nye hverdagen med mye bæring, løfting og amming kan trening også forebygge småplager i nakke, skulder og rygg. Mor og barn trening foregår i små grupper til rolig musikk. Noen øvelser gjør mor alene og andre ganger bruker vi barnet som vekt. Dette er en fin og trygg måte å komme i form på sammen med andre mødre og babyer, og passer for alle.

Hovedfokus vil være på kjernemuskulatur og bekkenbunn, og vil inkludere stabilitet, styrke, bevegelse, og balanse. Med få deltagere i gruppen vil øvelsene bli tilpasset hver enkelts nivå med vekt på riktig teknikk og gjennomføring. Babyen vil bli med i treningen dersom den er våken, ellers kan den bare sove videre.

Treningen holdes av kiropraktor Linda Gøransdotter Ohren. Hun har videreutdannelse i funksjonell trening og har over 20 års erfaring som treningsinstruktør. Linda har spesiell interesse for, og kompetanse innen behandling av gravide og barn, og har videreutdannelse med Mastergrad i muskel- og skjelett helse for barn og unge.

Antrekk: treningsklær. Vi har matter hos oss, men ta med et ekstra håndkle/pledd, som du kan legge oppå matten der babyen ligger. Ta også med en vannflaske.

Velkommen!

Tønsberg Kiropraktorklinikk AS • Tel 33376333/330 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Besøksadresse: Kilengaten 18 3117 Tønsberg