Du er her: Hjem / Aktuelt / Vi tilbyr nå diagnostisk ultralyd

Vi tilbyr nå diagnostisk ultralyd

En ultralydundersøkelse er en bilde diagnostisk undersøkelse som er svært pasientvennlig og uten strålebelastning. Den gir, sammen med en god klinisk undersøkelse, muligheten til å stille en mer nøyaktig diagnose ved en rekke tilstander i muskel skjelett systemet. 

Kiropraktor Øyvind Nilsson utfører denne type undersøkelser av bevegelses apparatet på Tønsberg Kiropraktorklinikk. Han er godt i gang med 3. året på en 3årig mastergradsutdanning i ultralyd diagnostikk ved Universitetet i Bournemouth i England. Han har bestått alle praktiske eksamener. Nå er det bare fullføringen av Mastergradsoppgaven som omhandler kvalitetssikring av ultralyd diagnostikk som gjenstår. Undersøkelsen er spesielt egnet for å undersøke lidelser i armer og ben herunder hender, føtter, knær, albuer og skuldre med respektive sener, muskler, leddbånd, slimposer og annet bløtvev. Dersom ultralyd ikke er egnet til å fremstille gode bilder henvises det til andre typer bildediagnostiske undersøkelser når det er behov for det.

 

Tønsberg Kiropraktorklinikk AS • Tel 33376333/330 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Besøksadresse: Kilengaten 18 3117 Tønsberg