Du er her: Hjem / Aktuelt

Aktuelt

Avdeling Stokke flytter til nye lokaler

Avdeling Stokke flytter til nye lokaler

Fra og med mandag 28/10 har klinikken flyttet til Stokke Fysioterapisenter. Dette ligger i samme bygg, med inngang på hjørnet mot kommunehuset. Adresse: Nygaards alle 4A.

Smertedager spart med jevnlig oppfølging

Smertedager spart med jevnlig oppfølging

En ny skandinavisk studie viser at jevnlig oppfølging hos kiropraktor kan være et effektivt forebyggende tiltak for pasienter med korsryggsmerter. Sammenlignet med pasienter som bestilte time ved behov hadde de som ble fulgt opp ved jevne mellomrom betydelig mindre smerte i løpet av et år.

Les hele studien her.

Velkommen tilbake, nå også i Tønsberg

Velkommen tilbake, nå også i Tønsberg

Thomas Solberg er nå også tilbake til klinikken i Tønsberg. Han vil i starten være hos oss på tirsdager og torsdager. Han vil fortsatt jobbe som vanlig i Stokke.

Fullført master i ultralyddiagnostikk

Fullført master i ultralyddiagnostikk

Gratulerer til Øyvind med master i ultralyddiagnostikk!

Han har nå fullført sin 3-årige mastergrad i juni 2018 ved Universitetet i Bournemouth i England.

Undersøkelsen som utføres i klinikken er spesielt egnet for å undersøke lidelser i armer og ben herunder hender, føtter, knær, albuer og skuldre med respektive sener, muskler, leddbånd, slimposer og annet bløtvev.

Velkommen tilbake

Velkommen tilbake

Etter lengre tid med sykdom er kiropraktor Thomas Solberg tilbake.

Det er vi utrolig glad for! Han starter opp 29/7 på klinikken i Stokke.

Åpningstider sommer 2018

Vi holder åpent alle hverdager i hele sommer.

Ordinære åpningstider vil være:

Mandag-torsdag: 7:40-15:00

Fredag: 7:40-14:00

 

Avd. Stokke har sommerstengt uke 28-29.

 

Vikar i Stokke

Informasjon til alle våre pasienter.

Øyvind Nilsson vil i en periode fremover vikariere for Thomas Solberg, på vår klinikk i Stokke. Klinikken vil holde åpent som vanlig mandag, onsdag og fredag.

Diagnostisk ultralyd

Diagnostisk ultralyd

Tønsberg kiropraktorklinikk tilbyr nå diagnostisk ultralyd av muskel- og skjelett systemet.

En ultralydundersøkelse er en bilde diagnostisk undersøkelse som, sammen med en god klinisk undersøkelse, gir mulighet til å stille en mer nøyaktig diagnose ved en rekke tilstander i muskel skjelett systemet.

Kiropraktor Øyvind Nilsson utfører denne type undersøkelser av bevegelses apparatet på Tønsberg Kiropraktorklinikk. Øyvind er godt i gang med 3. året i sin mastergradsutdanning, i ultralyddiagnostikk ved Universitetet i Bournemouth i England. Undersøkelsen er spesielt egnet for å undersøke lidelser i armer og ben herunder hender, føtter, knær, albuer og skuldre med respektive sener, muskler, leddbånd, slimposer og annet bløtvev.

Gratulerer!

Gratulerer!

Tønsberg Kiropraktorklinikk er veldig stolte av vår kollega Linda Gøransdotter Ohren som nå er ferdig med sin Mastergrad innen muskelskjelett helse for barn og unge. Linda var nylig i England og tok i mot sitt diplom ved en høytidelig seremoni på universitetet i Bournemouth.
«Dette styrker fagkompetansen i klinikken på en flott måte og gjør oss enda bedre rustet til å kunne yte helsehjelp til mennesker i alle aldre med muskelskjelettplager», sier daglig leder ved klinikken Thomas Solberg.

Roadshow

Roadshow

Kiropraktor Thomas Solberg og nestleder i Kiropraktorforeningen, Espen Ohren var foredragsholderne da Norsk Kiropraktorforening arrangerte historiens første «kurs-roadshow» i august og september. Kolleger i Oslo, Stavanger, Trondheim og Tromsø ble kurset i Standardisert Prolapsforløp (for mennesker med akutt lumbalt skiveprolaps), og Utvidet Korsryggundersøkelse (UKRUS). UKRUS er en utvidet undersøkelse for mennesker som har hatt langvarige korsryggplager uten bedring, basert på nyeste kliniske retningslinjer.

Livsfarlig å sitte stille

Livsfarlig å sitte stille

Kanskje på tide å røre på seg?

I hvert fall hvis vi skal ta denne ferske studien på alvor.

– Hvis du har en jobb eller en livsstil der du må sitte i lengre perioder, foreslår vi at du tar en pause for å røre litt på deg hver halvtime, sier Keith Diaz ved Columbia University i New York.

– Det kan redusere risikoen for å dø, sier han i en pressemelding.

Diaz understreker at forskningen hans ikke sier nøyaktig hvor mye aktivitet som er best.

Les hele artikkelen her.

 

Mor og Barn trening

Mor og Barn trening

Hvor: Vestfold Yoga Senter, på Tønsberg Medisinske Senter (1. etasje)

Når: Onsdager kl. 12.30-13.30 over 6 uker.

Oppstart: Onsdag 6/9

Max deltagere: 6

Pris: 1200kr (betales første dagen i vår resepsjon Tønsberg Kiropraktorklinikk)

Påmelding: Tønsberg Kiropraktorklinikk senest mandag 4/9. Tlf. 333 76 333

Befolkningen svekkes av smerter i korsrygg og nakke

Befolkningen svekkes av smerter i korsrygg og nakke
Nok en gang blir det slått fast at en dominerende årsak til helsetap i Norge er lidelser i muskler og skjelett. Det viser rapporten «Sykdomsbyrde i Norge 2015», nylig utgitt av Folkehelseinstituttet.

Spørreundersøkelse på Tønsberg Kiropraktorklinikk

 

   96% er svært godt fornøyde med service og

   behandling hos Tønsberg Kiropraktorklinikk      

 

Som en del av våre kvalitetssikringsrutiner gjennomførte Tønsberg Kiropraktorklinikk i februar 2017 en brukerundersøkelse.

- Vi er takknemlige over å registrere at en stor majoritet av deltakerne i undersøkelsen svarer at de er svært godt fornøyde med service og behandling i klinikken, sier daglig leder i Tønsberg Kiropraktorklinikk Thomas Solberg. Undersøkelsen ga oss også nyttige innspill på hva vi kan gjøre for å forbedre oss ytterligere i fremtiden.

Tønsberg Kiropraktorklinikk vil med dette takke alle som deltok i undersøkelsen!

Vi tilbyr nå diagnostisk ultralyd

Vi tilbyr nå diagnostisk ultralyd

En ultralydundersøkelse er en bilde diagnostisk undersøkelse som er svært pasientvennlig og uten strålebelastning. Den gir, sammen med en god klinisk undersøkelse, muligheten til å stille en mer nøyaktig diagnose ved en rekke tilstander i muskel skjelett systemet. 

Kiropraktor Øyvind Nilsson utfører denne type undersøkelser av bevegelses apparatet på Tønsberg Kiropraktorklinikk. Han er godt i gang med 3. året på en 3årig mastergradsutdanning i ultralyd diagnostikk ved Universitetet i Bournemouth i England. Han har bestått alle praktiske eksamener. Nå er det bare fullføringen av Mastergradsoppgaven som omhandler kvalitetssikring av ultralyd diagnostikk som gjenstår. Undersøkelsen er spesielt egnet for å undersøke lidelser i armer og ben herunder hender, føtter, knær, albuer og skuldre med respektive sener, muskler, leddbånd, slimposer og annet bløtvev. Dersom ultralyd ikke er egnet til å fremstille gode bilder henvises det til andre typer bildediagnostiske undersøkelser når det er behov for det.

 

Tønsberg Kiropraktorklinikk AS • Tel 33376333/330 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Besøksadresse: Kilengaten 18 3117 Tønsberg